Pokličite 03 58 94 095

Seznam želja

0

Košarica

0

Košarica

VODIČ SKOZI SVET MODRČKOV

Info Kotiček | 20.03.2018.

Nič lepšega od ženske, ki je zadovoljna s samozavestjo ki izžareva. Pravijo, da lepota prihaja od znotraj, kar pomeni da se morate najprej počutiti dobro in prijetno v telesu. Vsak od nas je drugačen in poseben na svoj način, ima pa tudi majhne pomanjkljivosti. Zato majhni ženski triki in resnična podpora na pravih mestih delajo čuda.

Splošno je znano da tista ženska ki ima ravne lase, želi imeti kodrasti in obratno. Torej, z prsmi je lahko malo manjše, malo večje, malo bolj dvignjene. Pogosto je odvisno od potrebe in priložnosti, ki nam bo v tistem času ustrezala ... Vsa srečo da je danes v ponudbi toliko različnih modelov modrčkov in krojev da se dejansko lahko "poigramo" z lastnim videzom in njegovim spreminjanjem in oblikovanjem, odvisno od našega trenutnega počutja. Bolj zahtevni lahko izbirajo in izberejo ...

Modrček je najboljši ženski prijatelj in ko pravilno določite svojo velikost, lahko preklopimo na pisani svet modrčkov in njihovo veliko izbiro! Ne glede na to ali ste športni tip, oboževalec sijaja in elegance, modni fanatik ali praktičen človek, ki se ukvarja s slogom lahko izberete po svojem okusu priljubljene modele, trenutne barve, materiale in najpomembnejše - obliko in kroj modrčkov!

Tukaj je praktična kategorizacija, prepričani smo, da boste našli priljubljene:

Z ribiško žico

To je standardni model, za katerega verjamemo, da imajo vse ženske v svoji garderobi. Ojačana je z žico pod prsmi, ki zagotavlja želeno obliko, ima delce, ki so lahko mehkejši ali trši, z ali brez polnjenja. Tukaj si oglejte modele z ribiško.

 

Potisni

Mnogim je njegova magična moč bolj naklonjena, da je videti "polnejša" od prsih, dekolte pa zelo razkošno pušča ženski vtis. Sam rez je takšen, da zagotavlja ta učinek, medtem ko lahko motorna kosa ima "polnilo", vendar mu ni treba. Obstajajo modeli s plitkimi in globokimi košarami, medtem ko je tekstura samega polnila lahko silikon, gobica, pena ... Za vsako od njih :) Glejte push-up modele tukaj.​​​​​​​

 

Balkonet

Zelo praktičen top model. Balconet ima globljo ali širšo sestavo med košarami in se lahko nosi pod obleko ravnega rezanja na prsih. Takšni modeli imajo pogosto možnost odstraniti bremena in jih nositi brez njih, ker so lepo prilegali prsi z vseh strani, kar zagotavlja dokaj fiksno in stabilno podporo. Izberete lahko prazne in polnjene vedra te oblike.

Brez podatkov (žica)

Če želite maksimalno udobje in udobje brez omejitev, predlagamo modele brez krtačk brez podporne žice, ki usmerja vaše prsi. Takšni modeli se prilagajajo telesu in sledijo njegovim linijam. Bili so zelo priljubljeni v času nekaterih prejšnjih žanrov, in ker se moda vedno znova vrača, so tisti, ki se vračajo k modnemu slogu v odličnem slogu!

Z dodatnimi možnostmi, kot so križanje na hrbtni strani, odstranjevanje, večnamensko nošenje silikonskih dodatkov, ki združuje z dekorativnimi pripomočki ali striženjem na sprednji strani, je še bolj možno, predlagamo, da začnete iskanje tukaj.


Izdelek je dodan v košarico.

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Sprejmi