O nas

Bonatti je že 15 let prepoznaven po uporabi najboljših materialov, dostopnih cenah, sodobnih in kakovostnih modelih spodnjega perila, spalnih in plažnih programov. Svoje poslovanje smo začeli v Srbiji in danes lahko obiščete trgovino Bonatti v Bosni in Hercegovini, Črni gori, Hrvaški, Makedoniji, Sloveniji, Švici, na Švedskem, v Bolgariji, na Madžarskem, v Italiji in Grčiji. Verjamemo, da je skrivnost dober izgled, med drugim tudi v oblačilih, ki jih nosimo, zato posebno pozornost namenjamo izbiri naravnih materialov. Trudimo se, da bi vsaka nova kolekcija postala za korak boljša od prejšnje, sčasoma pa smo postali sinonim za kakovost in udobje. Naši kupci pa se vedno znova neprestano vračajo k novim kolekcijam, ki so bogate z najrazličnejšimi vzorci in barvami.

 


Vse Bonatti trgovine so oblikovane v skladu z visokimi standardi poslovanja, izražene v vizualni identiteti in prilagojene sodobnim navadam kupcev. V naših trgovinah boste našli vse, kar potrebujejo moderne ženske in moški, da se počutijo udobno in trendovsko - spodnje perilo, krtače, obešalniki, spalne vreče, kopalke, brisače in dodatke, ki bodo dopolnili vaš stil.

 

 

  

 

 

 

                 Bonatti letno predstavlja več zbirk, ki sledijo svetovnim modnim trendom in standardom ter so prilagojene zahtevam domačega trga. Poleg trenutne kolekcije za ženske in moške, je kolekcija Bonatti Basic vedno na voljo v trgovinah Bonatti. Posebno pozornost posvečamo marketinškemu gradivu, s katerim se naše stranke seznanijo z našo ponudbo. Bonatti katalogi, letaki in brošure so vedno na voljo v naših trgovinah.

 

 

 
Številni dogodki, revije, človeške pobude, sodelovanje s številnimi slavnimi osebnostmi in nastopi na številnih medijih so le del aktivnosti, ki nas poudarjajo kot vodilnega v modni industrij

Posetite Bonatti blog

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov Nauči se več

Sprejmem