DOSTAVA IN PLAČILO

Za področje Slovenje lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:
•    z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju),
•    z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu,
•    plačilo z plačilno kartico ( Mastercard , Maestro, Visa)
 
V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu. V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte ali FAX-a, blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.
Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti družbe IRRO d.o.o.

DOSTAVA
Naročeno blago bo dostavljeno predvidoma v 2 do 4 delovnih dneh. Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner GLS.
 
Cene blaga navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Če vaš znesek preseže 50 EUR, poštnino krijemo mi. Za dostavo je izračunan pavšalni znesek v višini 3,50 EUR (z DDV) za paket. IRRO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. Cenik dostave lahko IRRO d.o.o. kadarkoli spremeni prav tako lahko izbere drugo dostavno službo če oceni, da bo s tem naročilo izvedeno učinkovitejše.

VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJA
Kupcem pripada pravica (ZOOR – zakon o obligacijskih razmerjih in zakon o trgovini), da v petnajstih dneh po prevzemu kupljenega blaga vrne blago brez kakršnekoli odškodnine. Stroški, ki nastanejo pri vračilu blaga, so breme kupca. Blago mora biti vrnjeno najkasneje v 15-ih dneh od prejema blaga, po pošti na naslov spletne prodajalne www.bonatti.si  na osnovi obveznega predhodnega pisnega obvestila. Obvestilo mora kupec poslati po pošti na naslov IRRO d.o.o Stanetova 19,3000 Celje, ali na elektronski naslov: info@bonatti.si. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni, po možnosti nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Podjetje IRRO d.o.o. se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine najkasneje v roku 15-ih dni od vrnitve blaga.

Posetite Bonatti blog

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov Nauči se več

Sprejmem