Reklamacije

Izdelek, ki ga reklamirate, mora biti čist, zapakiran v škatlo in napaka mora biti označena. Neočiščen izdelek ne bo rešen. Irro d.o.o ne prevzema odgovornosti za fizično poškodovane izdelke ali izdelke ki so poškodovani zaradi nenamerne uporabe. Sprejemamo vse razumne reklamacije in glede na vaše zahteve vrnemo denar, zamenjamo ali popravimo izdelek. Reklamacijo lahko zahtevate, kot tudi podrobne informacije o pravicah in obveznostih kupca ali prodajalca po telefonu ali s pošljite email na elektronski naslov info@bonatti.si

V primeru vračila blaga in vračila sredstev stranki, ki je delno ali v celoti plačala z plačilno kartico in ne glede na razlog za vrnitev, je Irro d.o.o dolžnan povrniti denar samo z VISA, EC / MC in Maestro načinom plačila. To pomeni, da bo banka na zahtevo prodajalca vrnila na račun uporabnika kartice.

Pri prevzemu paketa morate vizualno pregledati embalažo, tako da ni vidnih poškodb. Če opazite, da je transportna škatla znatno poškodovana in sumite, da je bil izdelek poškodovan, zavrnite prejem pošiljke in nas takoj obvestite.

Če s kupljenim izdelkom niste zadovoljni, ste upravičeni do zamenjave s priloženim računom. Če ste izdelek kupili prek spletne trgovine, lahko isti izdelek zamenjate izključno prek spletne trgovine v 15 dneh od datuma prejema artikla.

Če želite zamenjati artikel, ki ste ga kupili prek spletne trgovine, nam pošljite kodo, barvo in velikost izdelka, za katerega želite zamenjati, na elektronski naslov info@bonatti.si ali nas pokličite na 03 5894095, kjer boste prejeli odgovor s podrobnimi navodili o postopku zamenjave.

Izdelka ni mogoče spremeniti, če je obrabljen, kakorkoli poškodovan ali nima viseče etikete.

Posetite Bonatti blog

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov Nauči se več

Sprejmem