Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPOT) in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Z uporabo spletne strani www.socks-nogavice.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani  in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini, ki so v lasti družbe IRRO d.o.o.

Z uporabo oz. z dostopom do spletne strani  in spletne trgovine uporabnik sprejema predmetne pogoje uporabe.

IRRO d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani oziroma kateregakoli dela strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Z vstopom na spletno stran potrjujete, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

IRRO d.o.o si prizadeva  predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, vendar morebitnih napak na straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. ne izključuje in zanje ne prevzema  nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali, vzorci,..). Kupec blago, kupljeno v spletni trgovini, ima pravico do vračila blaga ali reklamacije blaga.

V primeru, da uporabnik krši ta pravila uporabe , pogoje in navodila za uporabo posameznih storitev, mu lahko podjetje  onemogoči uporabo strani.

Postopek naročanja oz. nakupa

Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Preden naročite blago, lahko popravljate vsebino naročila v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, klikni »izvedi naročilo«. V primeru, da kupujete prvič kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila. Preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste takoj prejeli na vpisan elektronski naslov.

V kolikor se ne želite prijaviti, lahko želeno blago naročite brez prijave »hitri nakup«

Kupec v Sloveniji lahko svoje kupljene izdelke nameni tretji osebi kot darilo. Oseba, ki jo kupec želi obdariti mora imeti naslov dostave v Sloveniji. IRRO d.o.o bo poskrbel za dostavo darila obdarjencu, kupcu pa bo poslan račun.

Način plačila

Za področje Slovenje lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju),

z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu,

z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu,

plačanje karticom.

V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu. V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte ali FAX-a, blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.

Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti družbe IRRO d.o.o.

Dostava

Naročeno blago bo dostavljeno predvidoma v 2 do 4 delovnih dneh. Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner GLS.

Cene blaga navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Če vaš znesek preseže 30 EUR, poštnino krijemo mi. Za dostavo je izračunan pavšalni znesek v višini 3,50 EUR (z DDV) za paket. IRRO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. Cenik dostave lahko IRRO d.o.o. kadarkoli spremeni prav tako lahko izbere drugo dostavno službo če oceni, da bo s tem naročilo izvedeno učinkovitejše.

Registracija uporabnikov

V spletni trgovini se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne strani so dostopne tudi anonimnim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s uporabniškim imenom in geslom upravljal izključno sam oz .od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino, je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine www.socks-nogavice.si. Obvezujemo se, da uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Vračilo blaga in reklamacije

Kupcem pripada pravica (ZOOR – zakon o obligacijskih razmerjih in zakon o trgovini), da v petnajstih dneh po prevzemu kupljenega blaga vrne blago brez kakršnekoli odškodnine. Stroški, ki nastanejo pri vračilu blaga, so breme kupca. Blago mora biti vrnjeno najkasneje v 15-ih dneh od prejema blaga, po pošti na naslov spletne prodajalne www.socks-nogavice.si  na osnovi obveznega predhodnega pisnega obvestila. Obvestilo mora kupec poslati po pošti na naslov IRRO d.o.o Stanetova 19,3000 Celje, ali na elektronski naslov: info@socks-nogavice.si. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni, po možnosti nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Podjetje IRRO d.o.o. se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine najkasneje v roku 15-ih dni od vrnitve blaga.

Posetite Bonatti blog

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov Nauči se več

Sprejmem